YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GELDİ BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ

13.11.2017 Pzt
0 853

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Eski Milletvekili Mehmet Geldi, Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

Ziyaretiyle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında bugün çeşitli ilçelerimizde ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz bu ziyaretimiz de bunlardan biri. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalarla devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun’a, İlçesi adına yakışır hizmetler kazandırmaya devam ediyor bundan dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu ise,’’Yaptığımız çalışmalar sonucunda ilçede bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Yeni projeler için çalışmalara başladığını belirten Kırhasanoğlu,teşkilatımız,il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte el ele çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içersindeyiz.Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Geldiye teşekkür ediyorum. ’’diye konuştu.

Ziyarette, Yerel Yönetimler Başkanı Nail Elmas, Seçim İşleri Başkanı Nihat Emiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çakıroğlu, Ağabey Turan, Harun Durdu, İbrahim Aydın,Zihneti Kahyaoğlu,AK Parti yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özdemir’de hazır bulundu.