BAŞKAN KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

13.11.2017 Pzt
0 945

Kırhasanoğlu,toplantıda yaptığı açıklamada, Yeni kurulan ilçe yönetiminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.’’dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanımız, Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Yağlıdere ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Yeni yönetimimizle birlikte memleketimize faydalı hizmetler yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Kırhasanoğlu,’’2001 yılından bu yana bu davanın peşindeyiz. İlçemizde bu yeni yönetimimizle birlikte 6.teşkilatımız oluyor. Bu zamana kadar ilçe yönetim kurulumuz başta olmak üzere belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeliği görevinde bulunan geçmiş dönemdeki arkadaşlara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür diyoruz.’’dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ise, Bayrağı daha ileriye götürmek için çaba sarf edeceklerini belirterek şunları söyledi:

‘’Bu işler ekip işidir. Ekip olmazsa istenilen seviyede bir şey yapamazsın. İnşallah hep birlikte daha güzel şeyler yapmak için çalışmaların takipçisi olacağız. AK parti kurulduğundan bu yana görev almış partiye gönül vermiş herkesi kucaklayacağız. Ötekileştirmeyeceğiz. Hiç kimseye küskün olmayacağız. Biz burada her birimiz Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın birer temsilcisiyiz. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Buradaki en ufak yanlışımız partimize mal olacak Onun için her zaman en güzelini yapmaya gayret göstereceğiz.’’dedi.

Toplantıya, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, İbrahim Aydın, Harun Durdu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir ile  yönetim kurulu üyeleri katıldı.