AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ SPORCULAR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

12.02.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,45.Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında Avrupa 3.’sü olarak bronz madalya kazanan Burak Özdemir ve Ferhat Demir’i altınla ödüllendirdi.

Kırhasanoğlu, makamında ağırladığı sporculara başarılar diledi.

İlçe belediyesi olarak spor’un her alanında spor yapan öğrencileri desteklemeye devam ettiklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,sporcularımız bu memleketin çocukları biz onlara sahip çıkacağız. İleride de iyi yerlere gelmeleri için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.’’dedi.

İlçede Yağlıderespora ve Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Karate takımına desteklerinin sürdüğünü söyleyen Kırhasanoğlu,''Yağlıderesporumuz ligin bitmesine beş hafta kala birinci amatör ligde süper amatör kümeye çıkmayı garantiledi. Karate takımımızda düzenlenen şampiyonalarda altın,gümüş,bronz madalya kazanarak ses getirmeye devam ediyor. İlçenin tanıtım konusunda çalışmalarımız devam edecektir.’’diye konuştu.

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’ta, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna,sporcularımıza yaptığı jestten dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Karate Antrenörü Şaban Dizdar’da, Giresun’un 52.yıllık spor tarihinde bu başarının bir ilk olduğunu ifade ederek yarışmaya iki Giresunlu sporcumuz katıldı. İkisi de derece yaptı. Finali kaçırdılar. Bizleri ilçelerinde en iyi şekilde ağırlayan başkanımıza sporcularımız adına şükranlarımızı sunuyorum.’’dedi.

2-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Rusya’nın Soçi kentinde yapılan 45. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası gençler kategorisinde Burak Özdemir Genç Kumite 55 kg ve Ferhat Demir genç kumite +76 kg’da Avrupa 3.sü olmuştu.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Habil Kır, Sporcu Burak Özdemir’in Babası Faruk Özdemir ile Cemil Özdemir’de hazır bulundu.