ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

13.02.2018 Sal

AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanlığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret edildi.

Ziyarette, İlçe Başkanı Bayram Durdu, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İlçe Başkanı Bayram Durdu, ziyarette yaptığı konuşmada,Afrin de terör örgütlerine yönelik operasyonlarda askerimizin yanında olduğumuzu göstermek için sizlerle bir arada bulunmaktayız. Bizler her zaman güvenlik güçlerinin yanındayız. Elimizden ne geliyorsa bu vatan için yapmaya hazırız. Rabbim hem ordumuzu hem askerimizi muzaffer eylesin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin diye konuştu.

Başkan Kırhasanoğlu’da,Kahraman ordumuz sınırlarımızı teröristlerden temizlemek için Zeytin Dalı Harekatını başlattı. Biz bu süreçte kahraman Mehmetçimiz’in yanındayız. Yüce Mevla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canla başla mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez’de,teşkilat mensuplarına teşekkür etti.