YENİ YAZLIK KÖYÜNDE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Yeni Yazlık köyü sakinleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

141 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU ÜÇTEPE İLKOKULUNDA DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe İlkokulu tarafından düzenlenen programa katıldı.

83 14.12.2018.Cum
TEPEKÖY ELEKÇİ MEVKİİNDE BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Yağlıdere ilçemize bağlı, Tepeköy Elekçi mevkiinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışmasına başlandı.

252 14.12.2018.Cum
ÖMERLİ KÖYÜ SAKİNLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yağlıdere ilçemize bağlı Ömerli köyünde Pazar günü yapılacak referandum öncesi istişare toplantısı düzenlendi

407 14.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU AHALLI MAHALLESİNDE MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Ahallı mahallesinde mevlid programı düzenlendi

143 06.12.2018.Per
SINIR ŞEHİT SÜLEYMAN KUL ORTAOKULU KIZ FUTSAL TAKIMINDAN ZİYARET

Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Kız Futsal Takımı Okul Müdürü Ömer Gönder, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Asılsoy ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasnoğlunu ziyaret etti.

214 06.12.2018.Per
YAĞLIDERE BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI

Yağlıdere Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

363 07.12.2018.Cum
KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu akşam ilçede spor tesislerinde düzenlenen Yağlıderespor Antrenmanını ziyaret etti.

286 05.12.2018.Çar
AYŞE VE İLHAN ÇİFTİNE MUTLULUKLAR DİLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Beldesinde Aydın ve Yılmaz ailelerinin düğün törenlerine katıldı.

204 03.12.2018.Pzt
KIRHASANOĞLU:’’İŞ ADAMI METİN KURUCAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksinde Yağlıderespor’un Yeniyolspor ile oynanan lig maçını takip etti.

305 03.12.2018.Pzt
ELMAS AİLESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Giresun Palmiye Düğün salonunda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Naim Elmas’ın oğlu Furkan Elmas ile Şİra Altundaş’ın düğün törenlerine katıldı.

201 03.12.2018.Pzt
HACI KANGALA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İbraihm Aydın,Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kangal, Yusuf Demir ile birlikte ilçemiz Üçtepe Beldesi esnaflarından Hacı Kangalı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

241 03.12.2018.Pzt
ÜÇTEPE BELDESİNDE ZİYARET DÜZENLEDİK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize bağlı Üçtepe beldesinde ziyaretlerde bulundu.

258 03.12.2018.Pzt
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ÇAYAN AİLESİNİN ASKER MEVLİDİNE KATILDIK

İlçemiz Esnaflarından Ankara’ya vatani görevini yapmaya gidecek olan Murat Çayan’ın oğlu Fevzi Çayan'ın bük mahallesindeki evinde asker mevlidi düzenlendi.

288 27.11.2018.Sal
ÖZTÜRK AİLESİNİN SÜNNET PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, oğlu Hüseyin Öztürk için ilçemiz EKO Düğün salonunda sünnet programı düzenledi.

331 27.11.2018.Sal
EĞİTİMCİ YAZAR SAİT CAMLICA BAŞKAN KIRHASANOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Konferans vermek üzere Yağlıdere ilçesine gelen Eğitimci Yazar Sait Camlıca, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

250 26.11.2018.Pzt
671 kayıt