Haberler

HAYIRSEVER İŞ ADAMI METİN KOÇ BABASININ ADINA YAPTIRDIĞI ATÖLYENİN AÇILIŞI YAPILDI

Yağlıdereli hayırsever iş adamı Metin Koç’un babasının adını yaşatmak için yaptırdığı Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Mahmut Koç Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi düzenlenen törenle açıldı.

65 27.04.2018.Cum
AKDOĞAN MAHALLESİNDE MEVLİT PROGRAMINA KATILDIK

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Part İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, İlçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci ile birlikte bu akşam Akdoğan mahallesinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

111 27.04.2018.Cum
NİSAN AYI GÜVENLİK TOPLANTISI DEREKÖY KÖYÜNDE YAPILDI

Yağlıdere ilçesinde Kaymakam Hasan Uğuz başkanlığında "Güvenlik Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi.

367 26.04.2018.Per
NİSAN AYI GÜVENLİK TOPLANTISI DEREKÖY KÖYÜNDE YAPILDI

Yağlıdere ilçesinde Kaymakam Hakan Uğuz başkanlığında "Güvenlik Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi.

19 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul için ilk olarak gündüz saatlerinde yakınları tarafından mezarı ziyareti yapılarak ardından akşam namazı ile yatısı namazı arasında mevlit okutuldu.

254 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL’UN MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lılar tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul’un Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyü sarıhasan mezarlığında bulunan mezarı ziyaret edildi.

373 26.04.2018.Per
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KUL MESCİDİ AÇILDI

Sınır Yeşilpınar ve Derindere Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından yaptırılan Şehit Süleyman Kul mescidi düzenlenen törenle açıldı.

434 26.04.2018.Per
DÜNYA KİMYA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Yağlıdere Anadolu Lisesi ilçemizde ilkez Dünya Kimya Günü etkinlikleri düzenledi.

122 26.04.2018.Per
ÜÇTEPE’DE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Üçtepe Belediye Başkanlığı ile Üçtepe Merkez Muhtarlığı tarafından belediye bahçesinde tüm şehitlerimiz için mevlit programı düzenlendi.

202 25.04.2018.Çar
 KIRHASANOĞLU AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu tarafından düzenlenen haftalık olağan toplantısına katıldı.

204 24.04.2018.Sal
HALK MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Yağlıdere Belediyesi tarafından ‘’halk meclisi toplantısı’’ düzenlendi.

318 24.04.2018.Sal
SINIR YEŞİLPINAR VE DERİNDERE KÖYLERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

498 24.04.2018.Sal
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HARUN DURDU’NUN ACI GÜNÜ

Yağlıdere Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu’nun annesi Emine Durdu hayatını kaybetti.

230 23.04.2018.Pzt
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yağlıdere'de kutlandı.

328 23.04.2018.Pzt
KIRHASANOĞLUNUN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

271 22.04.2018.Paz
PUL VE KILIÇ'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte hasta ziyaretinde bulundu.

602 21.04.2018.Cmt
404 kayıt