MUSTAFA KEMAL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA ZİYARET

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili olarak Mustafa Kemal İlkokulu  3.sınıf öğrencisi Şerife Nur Macara’ya devretti.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın, Okul Müdür Yardımcısı Murat Memiş,Sınıf Öğretmeni Dilek Erzincan Kavgacı, ile öğrencilerden Ceren Balık,Özdenur Bayram, Tuğçe Naz Akbulut hazır bulundu.

Belediye olarak okullara her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,çocuklarımızı her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek herkesin en önemli görevi olması gerektiğini belirterek tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Günün anısına Başkan Kırhasanoğlu öğrencilere hediye takdim etti.