TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 172.YILI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram,Fikret Karaasalan AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık,Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan,Abdullah Çakıroğlu,İbrahim Aydın,Harun Durdu,Ziyneti Kahyoğlu,İlyas Kandemir,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Oflu,İlçe Yönetim kurulu üyeleri,Yusuf Demir,Bülent Kır ile birlikte Polis teşkilatının kuruluşunun 172.yıl dönümü nedeniyle Yağlıdere İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

Başkan Kırhasanoğlu,ziyarette yaptığı konuşmada,Halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan,nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.Tüm emniyet mensuplarına başarılar diliyorum.’’dedi.

Yağlıdere ilçesine son derece modern bir emniyet binasının yapıldığını belirten kırhasanoğlu,bu binanın kısa süre içinde ilçe halkının hizmetine sunulacağını kaydetti.

İlçe Emniyet Amir vekili Cemre Karagülle ise,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,ziyaretlerinden dolayı Başkan Kırhasanoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.