TUZLA BELEDİYESİNİN KATKILARIYLA İLÇEMİZE PARK YAPILIYOR

Tuzla Belediyesinin sponsorluğunda  Yağlıdere ilçesine park yapımına başlandığı bildirildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada, eski belediye binasının olduğu yere Tuzla belediyesinin sponsorluğunda park yapıldığını söyledi.

Kırhasanoğlu,parkın ilçenin meydanına yapılması Yağlıdere ilçesinin çehresini değiştireceğini belirterek şunları söyledi:

‘’Şu anda bu alanın açılması rahatlık sağladı. Güzel bir görünüm ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Halkımızın bir an önce beklentisi bir an önce yapılsın. Bir an önce buradan faydalanalım diye bekliyorlar. Kısa süre içinde bu çalışma tamamlanarak ilçemizde güzel bir çalışma daha hayata geçerek halkımızın hizmetine sunulmuş olur. Bu parkın buraya yapılması konusunda bizlere katkıları olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile Danışmanı hemşehrimiz Hüseyin Koca’ya teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.